Ondersteuning

Financieel
Financieel
Administratie
Administratie
Digitalisering
Digitalisering
Human resource
Human resource
Previous
Next

Ondersteuning

We bieden ondersteuning aan om jouw kinderdagverblijf te helpen op verschillende vlakken.

De ondersteuning die we aanbieden zorgt ervoor dat we je 1 op 1 begeleiden met zaken waar je wel wat hulp zou willen, in lijn met de identiteit en visievan het kinderdagverblijf.

Deze ondersteuning kan een eenmalige check zijn maar kan ook permanent ingezet worden (sommige kinderdagverblijven zetten dit vb. een halve dag of 1 dag per week permanent in in hun werking.

Je krijgt de eerste inzichten waarmee je zelf aan de slag kan, waarna je kan kiezen om vb. de opvolging en to do’s uit te besteden aan ons of het gewoon zelf te doen.

Supermarkt

Ontdek onze ‘Hamsterkast’ 

Vul jouw voorraadkast (diepvries, frigo, …) automatisch aan

Geen meerkost

Betaalbare producten

Nooit meer tijd verliezen met bestellen, nooit meer sleuren met al je winkelwaren, altijd geleverd in het kinderdagverblijf en al je aankopen op 1 factuur.

We vullen je voorraadkast (diepvries, frigo, droge voeding, …) autmatisch aan, jij bepaalt zelf welke producten je bij ons wil nemen (of welke niet) en je krijgt elke keer een overzicht van wat er geleverd zou worden zodat je indien nodig kan bijsturen. Je behoudt de volledige controle.

Om op te starten met de hamsterkast moet je maximum 2u voorzien om de analyse samen met ons te overlopen om de week erna op te kunnen starten. 

Of kies gewoon elke keer zelf in onze online supermarkt 

Bestel online je producten, maak favorietenlijstjes aan en selecteer elke week wat je nodig hebt.

Hoe zorgen we ervoor dat het betaalbaar blijft?

We werken enkel voor kinderdagverblijven waardoor we onze manier van werken kunnen afstemmen op hoe een kinderdagverblijf werkt.

Zo kiezen we bijvoorbeeld bewust voor onze Wingparents lokale appelen, een appel buiten formaat. De appelen zijn namelijk altijd een beetje groter dan normaal. De lokale boer krijgt ze moeilijk verkocht aan reguliere supermarkten die de perfecte afmetingen vragen. Hierdoor kunnen we ze aan een betaalbare prijs verkopen (8,75 euro incl. btw voor 7 kg appelen), krijgt de lokale boer er toch een goede prijs voor en eerlijk gezegd zijn het gewoon ook echt heerlijke appels. Geweldige smaak, minder schilwerk én perfect voor fruitpap. Zo kunnen jullie zonder extra effort ook elke dag echt een verschil maken.

Financieel

Bespaar en groeien op de juiste manier, in lijn met jullie visie

 Bespaar op de juiste producten, geef jullie no go’s en wij werken binnen deze krijtlijnen

 Optimaliseer je processen

 Groeien: werk een financieel plan uit en kijk of er ruimte is om in dit kinderdagverblijf te groeien of om een nieuw kinderdagverblijf te openen

 

Administratie

Papierwerk en administratie nemen veel tijd in beslag. Geef jezelf ruimte om andere dingen te doen en werk samen met wingparent

 Administratie in de organisatie

 Subsidies aanvragen en beheren (vb. voor de aankoop van een gebouw, …)

 Projecten opvolgen van A tot Z

Digitalisering

Digitaliseren brengt verandering mee en wij helpen je daarbij

 Laat een nieuwe website maken

 Verandering is niet altijd gemakkelijk voor personeel, wij ondersteunen je niet enkel met het gebruik van de tool maar ook met de veranderingen die dit met zich mee brengt voor het personeel

 Digitale projecten opvolgen, change management en digitale transformatie

Human resource

Personeel motiveren en inzetten in een organisatie brengt heel wat met zich mee, wij helpen je hiermee

 Ondersteuning bij personeelsadministratie (lonen, communicatie met sociaal secreteriaat, …)

 Team building

 Processen optimaliseren om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen: van personeel aanwerven tot opvolgen binnen de organisatie